Caravel Sledenje Vsebniku,Track Caravel Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Caravel , format mora biti CLSU1234567, pridobite stanje vsebnika Caravel v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O podjetju Caravel Logistics

caravel kontejner sledenjeCaravel Logistics sta leta 1994 v Indiji ustanovila dva podjetna mladeniča – Saju Chacko in C. Jayakrishnan – z večletnimi izkušnjami v ladijski industriji. Menili so, da je hitra, zanesljiva in pravočasna storitev za stranke nujna potreba, zlasti v logistični industriji. Stranke pričakujejo pravočasno dostavo po razumni ceni. Caravel, ki je bil zmerno zagonsko podjetje z dejavnostmi špedicije, CHA in prekladanja, se je večkrat razširil in razširil svoje roke tako v Indijo kot tudi v tujini. Caravel je znan po svoji sposobnosti zagotavljanja ZANESLJIVE LOGISTIČNE REŠITVE NA ENEM MESTU, ki združuje prevoz kontejnerjev, tovorni promet, špedicijo, lastništvo plovila in storitve, domačo logistiko in 3PL.

Pomoč pri sledenju zabojnikov Caravel

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Caravel .
  • Če na uradnem spletnem mestu Caravel ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na Caravel .

Oblika sledilne številke zabojnika Caravel

Ko pošiljate s Caravel Logistics, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Caravel v formatu CLSU1234567, CLSU je predpona Caravel Logistics. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja Caravel na spodnji sliki.
caravel kontejner sledenje

Center za pomoč pri sledenju zabojnikov Caravel

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Caravel, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika Caravel v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam