Caravel Containerverzending Volgen,Track Caravel Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Caravel-containertrackingnummer in , moet het formaat CLSU1234567 hebben, ontvang de realtime Caravel-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Caravel Logistics

Caravel-containertrackingCaravel Logistics werd in 1994 in India opgericht door twee ondernemende jonge mannen – Saju Chacko en C.Jayakrishnan – met meerdere jaren ervaring in de scheepvaart. Ze waren van mening dat snelle, betrouwbare en tijdige klantenservice de behoefte van het uur was, vooral in de logistieke sector. De verwachting van de klant is ‘op tijd’ leveren tegen een redelijke prijs. Caravel, een bescheiden start-up met alleen expeditie-, CHA- en stuwadoorsactiviteiten, groeide veelvuldig en breidde zijn armen uit, zowel in India als in het buitenland. Caravel staat bekend om zijn vermogen om EEN ÉÉN STOP BETROUWBARE LOGISTIEKE OPLOSSING te bieden met een combinatie van containervervoer, vrachtvervoer, expeditie, eigendom en service van schepen, binnenlandse logistiek en 3PL.

Hulp bij het volgen van Caravel-containers

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Caravel-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Caravel krijgt, kunt u beter contact opnemen met Caravel .

Caravel-containervolgnummerformaat

Wanneer u met Caravel Logistics verzendt, krijgt u een Caravel-containertrackingnummer met het formaat CLSU1234567, CLSU is het voorvoegsel van Caravel Logistics. Weet meer Caravel-containervolgnummerinformatie uit onderstaande afbeelding.
Caravel-containertracking

Helpcentrum van Caravel Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Caravel Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : we kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Caravel Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen