Caravel Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Caravel Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Caravel-konténer nyomkövetési számát , amelynek formátuma CLSU1234567, így a valós idejű Caravel-tároló állapotot kapja meg.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Caravel Logistics-ról

karavel konténer követésA Caravel Logistics céget 1994-ben alapította Indiában két vállalkozó szellemű fiatalember – Saju Chacko és C.Jayakrishnan –, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a szállítmányozásban. Úgy érezték, hogy a gyors, megbízható és időszerű ügyfélszolgálat az óra szükségessége, különösen a logisztikai ágazatban. A vevő elvárja, hogy „időben” szállítsák ésszerű áron. A Caravel egy mérsékelt induló vállalkozás, amely csak szállítmányozási, CHA- és rakodótevékenységgel foglalkozott. A Caravel jól ismert arról, hogy EGY HELYES MEGBÍZHATÓ LOGISZTIKAI MEGOLDÁST tud nyújtani, amely egyesíti a konténerszállítót, a teherszállítást, a szállítmányozást, a hajótulajdonlást és -szolgáltatást, a belföldi logisztikát és a 3PL-t.

Caravel konténerkövetési súgó

Caravel konténer követési szám formátuma

Ha a Caravel Logistics-szal szállít, kap egy Caravel konténerkövetési számot CLSU1234567 formátumban, a CLSU a Caravel Logistics előtagja. Tudjon meg többet a Caravel konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
karavel konténer követés

Caravel konténerkövetési súgó

Ha problémája van a Caravel Container Tracking rendszerünkkel, jelezze problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Caravel Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszerben.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat