Caravel Container Sporing,Track Caravel Container (24 Hrs)

Indtast dit Caravel-containersporingsnummer nedenfor, skal have formatet CLSU1234567, få Caravel-containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Caravel Logistics

sporing af karavelcontainereCaravel Logistics blev indlemmet i 1994 i Indien af ​​to initiativrige unge mænd – Saju Chacko og C.Jayakrishnan – med flere års erfaring i shippingindustrien. De følte, at hurtig, pålidelig og rettidig kundeservice var tidens behov, især i logistikbranchen. Kundens forventning er levering til tiden til rimelige priser. Caravel var en moderat start med kun speditions-, CHA- og stevedoraktiviteter, og voksede mangfoldigt og udvidede sine arme i Indien såvel som i udlandet. Caravel er kendt for sin evne til at levere ONE STOP PÅLIDELIG LOGISTIKLØSNING, der kombinerer Container Carrier, trucking, spedition, skibsejerskab og service, indenlandsk logistik og 3PL.

Hjælp til sporing af Caravel Container

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Caravel-webstedet .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Caravels officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Caravel .

Caravel Container Tracking Number Format

Når du sender med Caravel Logistics, får du et Caravel container sporingsnummer med formatet CLSU1234567, CLSU er Caravel Logistics præfiks. Få flere oplysninger om Caravel container sporingsnummer fra billedet nedenfor.
sporing af karavelcontainere

Hjælpecenter for Caravel Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Caravel Container Tracking-system, indsend dit problem her, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Caravel Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser