Caravel Seguiment De Contenidors,Track Caravel Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Caravel a continuació, hauria de tenir el format CLSU1234567, obteniu l’estat del contenidor Caravel en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Caravel Logistics

seguiment de contenidors de caravel·laCaravel Logistics es va incorporar l’any 1994 a l’Índia per dos joves emprenedors – Saju Chacko i C.Jayakrishnan – amb diversos anys d’experiència en la indústria naviliera. Consideraven que un servei al client ràpid, fiable i oportú era la necessitat de l’hora, especialment a la indústria de la logística. L’expectativa del client és el lliurament “a temps” a un cost raonable. Una inici moderada amb només activitats de transport de mercaderies, CHA i estiba, Caravel va créixer múltiples estenent els seus braços a l’Índia i a l’estranger. Caravel és coneguda per la seva capacitat per oferir una SOLUCIÓ LOGÍSTICA FIABLE ÚNICA que combina transportista de contenidors, camions, expedició de mercaderies, propietat i servei de vaixells, logística nacional i 3PL.

Ajuda de seguiment de contenidors Caravel

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Caravel .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Caravel, és millor que us poseu en contacte amb Caravel .

Format del número de seguiment de contenidors Caravel

Quan envieu amb Caravel Logistics, obtindreu un número de seguiment de contenidors Caravel amb el format CLSU1234567, CLSU és el prefix de Caravel Logistics. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Caravel a la imatge següent.
seguiment de contenidors de caravel·la

Centre d’ajuda de Seguiment de Contenidors Caravel

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Caravel, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Caravel Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors