Canadian Pacific Railway Sledenje Vsebniku,Track Canadian Pacific Railway Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje kontejnerja kanadske pacifiške železnice , mora imeti obliko CPPU1234567, pridobite status kontejnerja kanadske pacifiške železnice v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O kanadski pacifiški železnici

sledenje zabojnikom kanadske pacifiške železniceKanadska pacifiška železnica je bila ustanovljena leta 1881, da bi povezala kanadska naseljena središča z ogromnim potencialom njenega razmeroma nenaseljenega zahoda. Ta neverjeten inženirski podvig je bil dokončan 7. novembra 1885 – šest let pred predvidenim rokom – ko je bila v Craigellachieju v pr.

Pomoč pri sledenju kanadske pacifiške železnice

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani kanadske pacifiške železnice ali prek avtomatiziranega sledenja pošiljk: Telefon: 1 (888) 999-8111.
  • Če na uradnem spletnem mestu Canadian Pacific Railway ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na njih .

Oblika sledilne številke zabojnikov kanadske pacifiške železnice

Ko pošiljate s kanadsko pacifiško železnico, boste prejeli številko za sledenje zabojnika kanadske pacifiške železnice v formatu CPPU1234567, CPPU je predpona CP. Več informacij o številki za sledenje zabojnikov Kanadske pacifiške železnice najdete na spodnji sliki.
sledenje zabojnikom kanadske pacifiške železnice

Center za pomoč pri sledenju zabojnikov Kanadske pacifiške železnice

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov kanadske pacifiške železnice, pošljite svojo težavo tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje kanadske pacifiške železnice v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam