CAI Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CAI Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CAI më poshtë, duhet të ketë formatin CAIU1234567, të merrni statusin e kontejnerit CAI në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth CAI

ndjekja e caiCAI International , Inc. është një nga kompanitë kryesore në botë për dhënien me qira dhe menaxhim të kontejnerëve intermodalë të mallrave. E themeluar në vitin 1989 nga veteranët e industrisë së transportit detar, kompania ka rritur në mënyrë të qëndrueshme biznesin e saj përmes dhënies me qira të kontejnerëve dhe makinave hekurudhore dhe menaxhimit të investimeve. Marrëdhëniet tona të forta me klientët dhe përvoja e industrisë na kanë mundësuar të ofrojmë shërbime superiore ndaj klientit dhe të maksimizojmë kthimet financiare për aksionerët tanë përmes cikleve të ndryshme ekonomike.

Uebfaqja zyrtare: www.capps.com

Ndihmë për gjurmimin e CAI

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të CAI- t .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e CAI-t, më mirë kontaktoni CAI -n .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve CAI

Kur dërgoni me CAI, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit CAI me formatin CAIU1234567, CAIU është një nga prefikset e CAI.

CAI ka prefiksin e mëposhtëm: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve CAI nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve cai

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Kontejnerëve CAI

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve CAI, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së CAI Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë