CAI Sledenje Vsebniku,Track CAI Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika CAI , mora imeti obliko CAIU1234567, pridobite stanje vsebnika CAI v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O CAI

cai sledenjeCAI International , Inc. je eno vodilnih svetovnih podjetij za zakup in upravljanje intermodalnih tovornih kontejnerjev. Podjetje, ki so ga leta 1989 ustanovili veterani ladjarske industrije, je stalno širilo svoje poslovanje z zakupom kontejnerjev in železniških vagonov ter upravljanjem naložb. Naši močni odnosi s strankami in izkušnje v industriji so nam omogočili zagotavljanje vrhunskih storitev za stranke in povečanje finančnih donosov našim delničarjem skozi različne gospodarske cikle.

Uradna spletna stran: www.capps.com

Pomoč pri sledenju CAI

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani CAI .
  • Če na uradnem spletnem mestu CAI ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na CAI .

Oblika sledilne številke kontejnerja CAI

Ko pošiljate s CAI, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja CAI v formatu CAIU1234567, CAIU je ena od predpon CAI.

CAI ima naslednjo predpono: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Več informacij o številki za sledenje zabojnikov CAI najdete na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem cai

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev CAI

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov CAI, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje zabojnika CAI v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam