CAI Urmărirea Expedierii Containerelor,Track CAI Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului CAI de mai jos, ar trebui să aibă formatul CAIU1234567, obțineți starea containerului CAI în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre CAI

cai de urmărireCAI International , Inc. este una dintre cele mai importante companii de leasing și management de containere intermodale de marfă din lume. Fondată în 1989 de veterani ai industriei de transport maritim, compania și-a crescut constant afacerile prin închirierea de containere și vagoane și gestionarea investițiilor. Relațiile noastre puternice cu clienții și experiența în industrie ne-au permis să oferim servicii superioare clienților și să maximizăm rentabilitatea financiară pentru acționarii noștri prin diverse cicluri economice.

Site oficial: www.capps.com

Ajutor pentru urmărirea CAI

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul CAI .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al CAI, ar fi bine să contactați CAI .

Formatul numărului de urmărire al containerului CAI

Când expediați cu CAI, veți primi un număr de urmărire a containerului CAI cu formatul CAIU1234567, CAIU este unul dintre prefixele CAI.

CAI are următorul prefix: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului CAI din imaginea de mai jos.
cai container tracking

Centrul de ajutor al CAI Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor CAI, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului CAI pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere