Bridgehead Праћење Контејнера,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење вашег Бридгехеад контејнера испод, требало би да има формат БХЦУ1234567, да добијете статус контејнера Бридгехеад у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Бридгехеаду

праћење контејнера мостобранаБридгехеад Цонтаинер Сервицес Лтд (основана у марту 1977.), је етаблирани међународни закуподавац контејнера са седиштем у Ливерпулу. Флота компаније од преко 50.000 ТЕУ састоји се од стандардних сувих комбија, отворених кровова, низа склопивих станова и високих коцки од 20′ и 40′. Тргујемо широм света и наше канцеларије/агенције, у више од 30 земаља, управљају са преко 100 депоа, нудећи пуну услугу.

Званичан веб-сајт: ввв.бридгехеадцонтаинерс.цом

Помоћ за праћење моста

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији Бридгехеад .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног сајта Бридгехеад-а, боље је да контактирате Бридгехеад.

Формат броја за праћење контејнера Бридгехеад

Када шаљете са Бридгехеад-ом, добићете број за праћење контејнера Бридгехеад у формату БХЦУ1234567, БХЦУ је префикс Бридгехеад-а.

Бридгехеад има два префикса: МБИУ и БХЦУ .

Сазнајте више информација о броју за праћење контејнера Бридгехеад са слике испод.
праћење контејнера мостобрана

Центар за помоћ за праћење контејнера Бридгехеад

Ако имате проблема са нашим Бридгехеад системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег Бридгехеад Цонтаинер броја на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки