Bridgehead Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Bridgehead më poshtë, duhet të ketë formatin BHCU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Bridgehead në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Bridgehead

gjurmimi i kontejnerëve në krye të urësBridgehead Container Services Ltd (e themeluar në mars 1977), është një qiradhënës ndërkombëtar i kontejnerëve me bazë në Liverpool. Flota e kompanisë prej mbi 50,000 TEU përbëhet nga furgona standarde të thata, sipërme të hapura, një sërë banesash të palosshme dhe kube të larta 20′ dhe 40′. Ne tregtojmë në të gjithë botën dhe zyrat/agjencitë tona, në më shumë se 30 vende, menaxhojnë mbi 100 depo, duke ofruar shërbime të plota.

Uebfaqja zyrtare: www.bridgeheadcontainers.com

Ndihmë për gjurmimin e urës

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Bridgehead .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Bridgehead, më mirë të kontaktoni Bridgehead.

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit të urës

Kur dërgoni me Bridgehead, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Bridgehead me format BHCU1234567, BHCU është prefiksi i Bridgehead.

Bridgehead ka dy prefiksa: MBIU dhe BHCU .

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerit të urës nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve në krye të urës

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve në krye të urës

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve të urës, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Bridgehead Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë