BLUE SKY Urmărirea Expedierii Containerelor,Track BLUE SKY Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Blue Sky de mai jos, ar trebui să aibă formatul BSIU1234567, obțineți starea containerului Blue Sky în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Blue Sky

urmărirea containerelor cu cer albastruBlue Sky este o companie internațională de leasing de containere maritime care furnizează containere și echipamente aferente în leasing operațional și financiar industriei de containere

Filozofia Blue Sky este de a oferi clienților noștri un serviciu profesional, de încredere, cu eficiență, acuratețe și simplitate.

Blue Sky vinde, de asemenea, containere noi și folosite la nivel global pentru a fi utilizate pe piețele secundare și interne

Site oficial: www.bsiu.com

Ajutor pentru urmărirea cerului albastru

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Blue Sky .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Blue Sky, ar fi bine să contactați Blue Sky .

Formatul numărului de urmărire al containerului Blue Sky

Când expediați cu Blue Sky, veți primi un număr de urmărire a containerului Blue Sky cu formatul BSIU1234567, BSIU este prefixul Blue Sky.

Blue Sky are două prefixe, acestea sunt BSIU și SKIU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Blue Sky din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor cu cer albastru

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Blue Sky

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Blue Sky, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Blue Sky Container pe sistemul oficial de urmărire.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere