BLUE SKY Seguiment De Contenidors,Track BLUE SKY Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Blue Sky a continuació, hauria de tenir el format BSIU1234567, obteniu l’estat del contenidor Blue Sky en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Blue Sky

seguiment de contenidors de cel blauBlue Sky és una empresa internacional d’arrendament de contenidors marins que ofereix contenidors i equips relacionats en arrendaments operatius i financers a la indústria de contenidors

La filosofia de Blue Sky és oferir un servei professional i fiable als nostres clients amb eficiència, precisió i senzillesa.

Blue Sky també ven contenidors nous i usats a tot el món per utilitzar-los en mercats secundaris i nacionals

Lloc web oficial: www.bsiu.com

Ajuda de seguiment del cel blau

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Blue Sky .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Blue Sky, és millor que us poseu en contacte amb Blue Sky .

Format del número de seguiment del contenidor Blue Sky

Quan envieu amb Blue Sky, obtindreu un número de seguiment del contenidor Blue Sky amb el format BSIU1234567, BSIU és el prefix de Blue Sky.

Blue Sky té dos prefixos, són BSIU i SKIU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Blue Sky a la imatge següent.
seguiment de contenidors de cel blau

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors Blue Sky

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Blue Sky, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Blue Sky Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors