BEACON Gjurmimi I Kontejnerëve,Track BEACON Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit Beacon më poshtë, duhet të ketë formatin BMOU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Beacon në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Beacon Intermodal

ndjekja e kontejnerëve të feneritBeacon Intermodal u themelua me objektivin për të qenë një ofrues global i zgjidhjeve të qiradhënies për kompanitë e transportit detar dhe përdoruesit e tjerë përfundimtarë të kontejnerëve të ngarkesave detare. Kompania ka avantazhin unik konkurrues për të qenë në gjendje të përdorë burimet e një prej institucioneve më të mëdha financiare në botë, si dhe kreativitetin dhe përvojën e njerëzve tanë, për të zhvilluar programe qiraje që plotësojnë nevojat operative dhe financiare të klientëve tanë.

Uebfaqja zyrtare: www.beaconintermodal.com

Ndihmë për Ndjekjen e Beacon

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit Beacon .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Beacon, më mirë të kontaktoni Beacon .

Kontaktoni Beacon në mediat sociale

Beacon mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit të fenerit

Kur dërgoni me Beacon, do të merrni një numër gjurmues Beacon me format BMOU1234567, BMOU është prefiksi i Beacon.

Beacon kanë dy prefiksa, ato janë BEAU dhe BMOU.

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve të Beacon nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i fenerit

Qendra e ndihmës për ndjekjen e kontejnerëve Beacon

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve Beacon, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të ndjekjes së Beacon Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë