Balaji Shipping Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Balaji konténer nyomkövetési számát , amelynek formátuma BLJU1234567, így kapja meg a valós idejű Balaji szállítókonténer állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Balaji Szállításról

balaji konténerkövetésA Balaji Shipping Lines FZCO a Transworld Group konténerlogisztikai / NVOCC részlege. A BSL, amelyet eredetileg 1992-ben terveztek meg alapítóink, hogy kombinált multimodális szállítási szolgáltatásokat nyújtsanak India és a Közel-Kelet között. Kelet, Vörös-tenger, Nyugat- és Kelet-Afrika, Irak és Afganisztán, Délkelet-Ázsia, Távol-Kelet és Kína, Egyesült Királyság, Európa és az USA. A BSL megalakulása óta könyörtelenül azon dolgozik, hogy ügyfeleit világszerte kiszolgálja változatos konténerparkunkon keresztül, amely nagy teherbírású száraz konténereket és speciális berendezéseket is tartalmaz, például hűtőkonténereket / nyitott tetejűeket / lapos állványokat.

Hivatalos weboldal: www.balajiship.com

Balaji Szállításkövetés Segítség

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Balaji webhelyen .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Balaji hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép Balajival .

Lépjen kapcsolatba a Balaji Szállítással a közösségi médiában

A Balaji Shipping az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Balaji Container Tracking Number Format

Amikor a Balajival szállít, kap egy Balaji konténerkövetési számot, amelynek formátuma BLJU1234567, a BLJU a Balaji előtagja. Tudjon meg többet a Balaji konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
balaji konténerkövetés

Balaji konténerkövetés súgója

Ha problémája van a Balaji Container Tracking rendszerünkkel, jelezze problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Balaji Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat