Balaji Shipping Praćenje Kontejnera,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Balaji kontejnera , trebao bi imati format BLJU1234567, da dobijete status Balaji kontejnera za otpremu u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Balaji Shippingu

balaji praćenje kontejneraBalaji Shipping Lines FZCO je ogranak za kontejnersku logistiku / NVOCC Transworld grupe. Izvorno osmišljen 1992. od strane naših osnivača, kako bi pružio kombinirane multimodalne prijevozne usluge između Indije i Bliskog istoka, BSL je iz godine u godinu razvijao svoju mrežu usluga i sada nudi izvrsnu mrežu koja pokriva Indijski potkontinent, Srednji Istok, Crveno more, zapadna i istočna Afrika, Irak i Afganistan, jugoistočna Azija, Daleki istok i Kina, UK, Europa i SAD. Od početka, BSL je neumoljivo radio kako bi služio našim klijentima širom svijeta kroz našu raznoliku flotu kontejnera koja uključuje i suhe kontejnere za teške uvjete rada i također specijaliziranu opremu, npr. hladnjače / otvorene krovove / ravne police.

Službena web stranica: www.balajiship.com

Pomoć za praćenje otpreme Balaji

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Balaji .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Balaji, bolje kontaktirajte Balaji .

Kontaktirajte Balaji Shipping na društvenim mrežama

Balaji Shipping možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje kontejnera Balaji

Kada šaljete s Balajijem, dobit ćete broj za praćenje Balaji kontejnera u formatu BLJU1234567, BLJU je Balajijev prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Balaji sa slike ispod.
balaji praćenje kontejnera

Centar za pomoć Balaji Container Trackinga

Ako imate problema s našim Balaji sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, mi ćemo vam pomoći što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje Balaji kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka