ARKAS Sledenje Vsebniku,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika Arkas , format mora biti ARKU1234567, pridobite stanje vsebnika Arkas v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Arkasu

sledenje kontejnerjem arkasNa podlagi 66 let izkušenj, ki jih ima Arkas Holding v mednarodnem prevozu, Arkas Line ponuja redne linijske storitve med pristanišči v Črnem morju in Sredozemlju s floto 50 kontejnerskih ladij, od katerih večina pluje pod turško zastavo in so v lasti Arkasa.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) je svojo dejavnost začel kot napajalni servis, ustanovljen za prenos blaga na plovila velike tonaže, ki ne kličejo v turška pristanišča, in prevoz tovora med temi plovili. Danes zagotavlja redne linijske prevoze s kontejnersko floto s približno 83.600 TEU, vključno s posebno opremo, kot so odprta streha, visoka kocka, ploščati regali, široke palete in hladilniki, da zadovolji uvozne in izvozne potrebe trga, ki se širi in razvija. Storitev podajanja še naprej izvaja EMES Feedering SAM

Uradna spletna stran: www.arkasline.com.tr

Pomoč pri sledenju Arkas

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Arkas .
  • Če na uradnem spletnem mestu Arkas ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Arkas .

Obrnite se na Arkas na družbenih medijih

Na Arkas lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke zabojnika Arkas

Ko pošiljate z Arkasom, boste prejeli Arkasovo številko za sledenje kontejnerja v formatu ARKU1234567, ARKU je Arkasova predpona.

Izvedite več podatkov o številki za sledenje kontejnerja Arkas na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem arkas

Center za pomoč Arkas Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Arkas, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Arkas Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam