ARKAS Urmărirea Expedierii Containerelor,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Arkas de mai jos, ar trebui să aibă formatul ARKU1234567, obțineți starea containerului Arkas în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Arkas

urmărirea containerelor arkasBazându-se pe experiența de 66 de ani pe care Arkas Holding are în transportul internațional, Arkas Line oferă servicii regulate de linie între porturile din Marea Neagră și Marea Mediterană, cu o flotă de 50 de nave portacontainere, dintre care majoritatea au steaguri turcești și sunt deținute de Arkas.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) și-a început activitatea ca un serviciu de alimentare înființat pentru a transfera mărfuri către nave de mare tonaj care nu apelează în porturi turcești și transportă mărfuri între aceste nave. Astăzi oferă servicii regulate de linie cu o flotă de containere de aproximativ 83.600 TEU, inclusiv echipamente speciale, cum ar fi open top, high cube, flat-rack, palet-wide și reefer-uri pentru a satisface nevoile de import și export ale unei piețe în expansiune și dezvoltare. Serviciul de alimentare continuă să fie efectuat de EMES Feedering SAM

Site oficial: www.arkasline.com.tr

Ajutor pentru urmărirea Arkas

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Arkas .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Arkas, ar fi bine să contactați Arkas .

Contactați Arkas pe Social Media

Arkas poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Arkas Container Tracking Number Format

Când expediați cu Arkas, veți primi un număr de urmărire a containerului Arkas cu formatul ARKU1234567, ARKU este prefixul Arkas.

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Arkas din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor arkas

Centrul de ajutor al Urmăririi containerelor Arkas

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Arkas, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Arkas Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere