ARKAS Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Adja meg alább az Arkas konténer követési számát , amelynek formátuma ARKU1234567, így kapja meg a valós idejű Arkas konténer állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Arkasról

arkas konténerkövetésAz Arkas Holding 66 éves nemzetközi fuvarozási tapasztalatára építve az Arkas Line rendszeres vonalhajózást kínál a Fekete-tenger és a Földközi-tenger kikötői között 50 konténerhajóból álló flottával, amelyek többsége török ​​zászló alatt áll és az Arkas tulajdonában van.

Az Arkas Container Transport SA (Arkas Line) feeder szolgáltatásként kezdte meg tevékenységét, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy árukat szállítsanak át a török ​​kikötőkbe nem látogató nagy űrtartalmú hajókra, és rakományokat szállítsanak e hajók között. Napjainkban körülbelül 83.600 TEU konténerflottával nyújt rendszeres vonalhajózási szolgáltatásokat, beleértve az olyan speciális berendezéseket, mint a nyitott tetejű, magas kocka, lapos állványos, raklap szélességű és hűtőgépek, hogy kielégítsék a bővülő és fejlődő piac import- és exportszükségleteit. Az etetési szolgáltatást továbbra is az EMES Feedering SAM végzi

Hivatalos weboldal: www.arkasline.com.tr

Arkas Tracking Help

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül az Arkas webhelyén .
  • Ha nem kap nyomkövetési információt az Arkas hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép az Arkasszal .

Lépjen kapcsolatba Arkasszal a közösségi médiában

Az Arkas az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Arkas Container Tracking Number Format

Amikor az Arkasszal szállít, kap egy Arkas konténerkövetési számot ARKU1234567 formátumban, az ARKU az Arkas előtagja.

Tudjon meg többet az Arkas konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
arkas konténerkövetés

Az Arkas Container Tracking súgóközpontja

Ha problémája van az Arkas Container Tracking rendszerünkkel, jelezze problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját az Arkas Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat