APL Следење На Контејнери,Track APL Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот apl подолу, треба да има формат APLU1234567, да го добиете статусот на контејнер за apl во реално време.

За APL

apl следењеAPL е седмиот светски по големина океански превозник, кој нуди повеќе од 80 неделни услуги и над 500 повици на повеќе од 140 пристаништа ширум светот. Ние обезбедуваме транспорт на контејнери и услуги за управување со синџирот на снабдување со додадена вредност преку нашата меѓународна транспортна мрежа која комбинира висококвалитетни интермодални операции со најсовремена информатичка технологија, опрема и е-трговија.
APL е подружница во целосна сопственост на Neptune Orient Lines со седиште во Сингапур, глобална транспортна и логистичка компанија.

Помош за следење на APL

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на APL .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на APL, подобро е да контактирате со APL .

Тел : +1 (800) 999 7733 | Веб-страница : www.apl.com

АПЛ Вести

Контактирајте со APL на социјалните медиуми

APL може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер APL

Кога испраќате со APL, ќе добиете број за следење на контејнер со APL со формат APLU1234567, APLU е еден од префиксите на APL.

APL го имаат следниот префикс: APLU, APHU, APRU, APZU, NEPU, NOLU, NOSU, NUSU, APDU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот apl од сликата подолу.
apl контејнер следење

Центар за помош за следење на APL

Ако имате проблем со нашиот систем за следење APL, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со операторот или со други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со бројот за следење на контејнерот APL на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери