ANL Праћење Контејнера,Track ANL Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење анл контејнера испод, требало би да има формат АННУ1234567, добијте статус контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Абоут АНЛ

праћење свих контејнераСедиште АНЛ -а у Мелбурну у Аустралији и са регионалним канцеларијама и агентима широм света, АНЛ је део ЦМА ЦГМ групе, треће највеће контејнерске линије на свету.

АНЛ је заиста глобални превозник, који нуди услуге доставе на све дестинације широм света, са широком покривеношћу широм Азије, Европе, Северне Америке, Медитерана, Аустралије и Новог Зеланда, Папуе Нове Гвинеје, Индијског потконтинента и Блиског истока/Залива.

Званичан веб-сајт: ввв.анл.цом.ау

Помоћ за праћење АНЛ-а

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на АНЛ веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са АНЛ званичног сајта, боље је да контактирате АНЛ .

Контактирајте АНЛ на друштвеним мрежама

АНЛ се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

АНЛ формат броја за праћење контејнера

Када шаљете са АНЛ-ом, добићете ацл број за праћење контејнера у формату АННУ1234567, АННУ је АНЛ-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење контејнера са доње слике.
све праћење

Центар за помоћ за праћење АНЛ контејнера

Ако имате проблема са нашим АНЛ системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег АНЛ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки