ANL Containerverzending Volgen,Track ANL Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw anl-container-trackingnummer in , moet het formaat ANNU1234567 hebben, ontvang de realtime anl-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over ANL

anl-containertrackingHet hoofdkantoor van ANL in Melbourne, Australië en met regionale kantoren en agenten over de hele wereld, maakt deel uit van de CMA CGM Group, de op twee na grootste containerrederij ter wereld.

ANL is een echt wereldwijde vervoerder die verzenddiensten aanbiedt naar alle wereldwijde bestemmingen, met uitgebreide dekking in heel Azië, Europa, Noord-Amerika, de Middellandse Zee, Australië en Nieuw-Zeeland, Papoea-Nieuw-Guinea, het Indiase subcontinent en het Midden-Oosten/de Golf.

Officiële website: www.anl.com.au

ANL-trackinghulp

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de ANL-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van ANL krijgt, kunt u beter contact opnemen met ANL .

Neem contact op met ANL op sociale media

ANL is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Indeling ANL-containertrackingnummer

Wanneer u met ANL verzendt, krijgt u een acl-containervolgnummer met het formaat ANNU1234567, ANNU is het voorvoegsel van ANL. Ken meer informatie over het volgnummer van de container van de onderstaande afbeelding.
anl volgen

Helpcentrum van ANL Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons ANL Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw ANL Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen