ANL Penjejakan Penghantaran Kontena,Track ANL Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan bekas anda di bawah, harus mempunyai format ANNU1234567, dapatkan status bekas anl masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai ANL

penjejakan bekas anlIbu Pejabat ANL di Melbourne Australia dan dengan pejabat dan ejen serantau di seluruh dunia, ANL adalah sebahagian daripada Kumpulan CMA CGM, syarikat perkapalan kontena ketiga terbesar di dunia.

ANL ialah syarikat penerbangan yang benar-benar global, menawarkan perkhidmatan penghantaran ke semua destinasi di seluruh dunia, dengan liputan meluas di seluruh Asia, Eropah, Amerika Utara, Mediterranean, Australia dan New Zealand, Papua New Guinea, Benua Kecil India dan Timur Tengah/Teluk.

Laman web rasmi: www.anl.com.au

Bantuan Penjejakan ANL

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web ANL .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi ANL, lebih baik anda menghubungi ANL .

Hubungi ANL di Media Sosial

ANL boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena ANL

Apabila anda menghantar dengan ANL, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena acl dengan format ANNU1234567, ANNU ialah awalan ANL. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan bekas dari gambar di bawah.
penjejakan anl

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena ANL

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena ANL kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan ANL Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena