ANL Praćenje Kontejnera,Track ANL Container (24 Hrs)

U nastavku unesite svoj broj za praćenje spremnika , trebao bi imati format ANNU1234567, dohvatite status spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O ANL-u

praćenje kontejneraANL sa sjedištem u Melbourneu, Australija i s regionalnim uredima i agentima diljem svijeta, ANL je dio CMA CGM grupe, treće najveće kontejnerske brodarske kompanije na svijetu.

ANL je istinski globalni prijevoznik koji nudi usluge dostave do svih svjetskih odredišta, s opsežnom pokrivenošću cijele Azije, Europe, Sjeverne Amerike, Mediterana, Australije i Novog Zelanda, Papue Nove Gvineje, Indijskog potkontinenta i Bliskog istoka/Zaljeva.

Službena web stranica: www.anl.com.au

Pomoć za ANL praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici ANL-a .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice ANL-a, bolje kontaktirajte ANL .

Kontaktirajte ANL na društvenim mrežama

ANL možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

ANL format broja za praćenje kontejnera

Kada šaljete s ANL-om, dobit ćete broj za praćenje acl kontejnera u formatu ANNU1234567, ANNU je ANL-ov prefiks. Saznajte više i informacije o broju za praćenje kontejnera sa slike ispod.
anl praćenje

Centar za pomoć ANL praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim ANL sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg broja za praćenje ANL kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka