ANL Seguiment De Contenidors,Track ANL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor anl a continuació, hauria de tenir el format ANNU1234567, obteniu l’estat del contenidor anl en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre ANL

seguiment de tots els contenidorsLa seu central d’ ANL a Melbourne, Austràlia i amb oficines i agents regionals a tot el món, ANL forma part del grup CMA CGM, la tercera línia de transport de contenidors més gran del món.

ANL és un transportista realment global, que ofereix serveis d’enviament a totes les destinacions d’arreu del món, amb una àmplia cobertura a tota Àsia, Europa, Amèrica del Nord, Mediterrani, Austràlia i Nova Zelanda, Papua Nova Guinea, Subcontinent Indi i Orient Mitjà/Golf.

Lloc web oficial: www.anl.com.au

Ajuda de seguiment ANL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’ANL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’ANL, és millor que us poseu en contacte amb ANL .

Contacta amb ANL a les xarxes socials

Es pot contactar amb ANL a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor ANL

Quan envieu amb ANL, obtindreu un número de seguiment del contenidor acl amb el format ANNU1234567, ANNU és el prefix d’ANL. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor a la imatge següent.
seguiment anl

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors ANL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors ANL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor ANL al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors