ALIANCA Urmărirea Expedierii Containerelor,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului alianca mai jos, ar trebui să aibă formatul ENAU1234567, obțineți starea containerului alianca în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Alianca

urmarirea containerelor aliancaAliança Navegação e Logística este un jucător cheie în traficul internațional, cu accent pe deservirea America de Sud, America Centrală, America de Nord, Europa, Asia și Africa de Sud. În Brazilia, compania este o referință în cabotaj, fiind una dintre companiile de pionier în revenirea la transportul de coastă.

Creșterea Aliança în ultimii ani este rezultatul intensificării activităților în toate etapele lanțului logistic, în cabotaj și transport internațional.

În 2012, compania a înregistrat venituri de 2,7 miliarde R$ și a mutat aproximativ 680 mii TEU.

Site oficial: www.alianca.com.br

Alianca Tracking Help

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Aliança .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Aliança, ar fi bine să contactați Aliança .

Contactați Alianca pe Social Media

Alianca poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului Alianca

Când expediați cu Aliança, veți primi un număr de urmărire a containerului aliança cu formatul ENAU1234567, ENAU este prefixul Aliança. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului aliança din imaginea de mai jos.
urmarirea containerelor alianca

Centrul de ajutor al Alianca Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Alianca, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al Containerului Alianca pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri util

Urmăriți mai multe transporturi de containere