ACL Penjejakan Penghantaran Kontena,Track ACL Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan bekas acl anda di bawah, harus mempunyai format ACLU1234567, dapatkan status bekas acl masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai ACL

pengesanan kontena aclACL ialah pembawa kontena, projek dan kargo bersaiz besar, peralatan berat dan kenderaan transatlantik khusus dengan gabungan RORO/Containerships terbesar di dunia. ACL mempunyai lima pelayaran transatlantik setiap minggu dan juga memasarkan perkhidmatan RORO/Kontena terus Grimaldi Lines antara AS dan Afrika Barat. Syarikat itu juga menawarkan perkhidmatan untuk kargo tidak boleh kontena dari Amerika Utara ke Mediterranean, Timur Tengah, Afrika Selatan, Australia dan Asia. ACL ialah syarikat Kumpulan Grimaldi.

Laman web rasmi: www.aclcargo.com

Bantuan Penjejakan ACL

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web ACL .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi ACL, lebih baik anda menghubungi ACL .

Hubungi ACL di Media Sosial

ACL boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Bekas ACL

Apabila anda menghantar dengan ACL, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena acl dengan format ACLU1234567, ACLU ialah awalan ACL. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena acl dari gambar di bawah.
pengesanan acl

Bantuan Penjejakan Kontena ACL

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena ACL kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan ACL Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena