ACL Praćenje Kontejnera,Track ACL Container (24 Hrs)

U nastavku unesite svoj broj za praćenje acl spremnika , trebao bi imati format ACLU1234567, dobiti status acl spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O ACL-u

praćenje acl kontejneraACL je specijalizirani transatlantski prijevoznik kontejnera, projektnih i vangabaritnih tereta, teške opreme i vozila s najvećom kombinacijom RORO/Containerships na svijetu. ACL ima pet transatlantskih plovidbi svaki tjedan i također prodaje izravnu RORO/kontejnersku uslugu Grimaldi Lines između SAD-a i zapadne Afrike. Tvrtka također nudi usluge za terete koji se ne mogu prevoziti u kontejnere od Sjeverne Amerike do Mediterana, Bliskog istoka, Južne Afrike, Australije i Azije. ACL je tvrtka Grimaldi grupe.

Službena web stranica: www.aclcargo.com

Pomoć za praćenje ACL-a

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja spremnika, pratite svoj spremnik izravno na web stranici ACL-a .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice ACL-a, bolje kontaktirajte ACL .

Kontaktirajte ACL na društvenim mrežama

ACL možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje ACL spremnika

Kada šaljete s ACL-om, dobit ćete broj za praćenje acl spremnika u formatu ACLU1234567, ACLU je ACL-ov prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje acl kontejnera sa slike ispod.
acl praćenje

Pomoć za praćenje ACL spremnika

Ako imate problema s našim ACL sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje vašeg ACL kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka