ACL Container Sporing,Track ACL Container (24 Hrs)

Indtast dit sporingsnummer for din ACL-beholder nedenfor, skal have formatet ACLU1234567, få status for ACL-beholderen i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om ACL

acl container sporingACL er en specialiseret transatlantisk transportør af containere, projekt- og overdimensioneret last, tungt udstyr og køretøjer med verdens største kombination RORO/Containerskibe. ACL har fem transatlantiske sejladser hver uge og markedsfører også Grimaldi Lines direkte RORO/Container-service mellem USA og Vestafrika. Virksomheden tilbyder også service til ikke-containerbar last fra Nordamerika til Middelhavet, Mellemøsten, Sydafrika, Australien og Asien. ACL er en Grimaldi Group-virksomhed.

Officiel hjemmeside: www.aclcargo.com

Hjælp til ACL-sporing

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på ACL-webstedet .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra ACL’s officielle hjemmeside, må du hellere kontakte ACL .

Kontakt ACL på sociale medier

ACL kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

ACL Container Tracking Number Format

Når du sender med ACL, får du et ACL-containersporingsnummer med formatet ACLU1234567, ACLU er ACL’s præfiks. Få flere oplysninger om sporingsnummer for acl-beholdere fra billedet nedenfor.
acl sporing

Hjælp til ACL Container Tracking

Hvis du har problemer med vores ACL Container Tracking-system, indsend dit problem her, vi hjælper dig så hurtigt som muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit ACL Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser