ACL Seguiment De Contenidors,Track ACL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor acl a continuació, hauria de tenir el format ACLU1234567, obteniu l’estat del contenidor acl en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre ACL

seguiment de contenidors aclACL és un transportista transatlàntic especialitzat de contenidors, càrrega de projectes i grans dimensions, equipament pesat i vehicles amb la combinació RORO/containerships més gran del món. ACL té cinc travessies transatlàntiques cada setmana i també comercialitza el servei directe RORO/Container de Grimaldi Lines entre els EUA i l’Àfrica Occidental. L’empresa també ofereix servei de càrrega no contenidoritzable des d’Amèrica del Nord fins al Mediterrani, Orient Mitjà, Sud-àfrica, Austràlia i Àsia. ACL és una empresa del Grup Grimaldi.

Lloc web oficial: www.aclcargo.com

Ajuda de seguiment d’ACL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’ACL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’ACL, és millor que us poseu en contacte amb ACL .

Contacta amb ACL a les xarxes socials

Es pot contactar amb ACL a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor ACL

Quan envieu amb ACL, obtindreu un número de seguiment del contenidor d’acl amb el format ACLU1234567, ACLU és el prefix d’ACL. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor acl a la imatge següent.
seguiment acl

Ajuda de seguiment de contenidors ACL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors ACL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor ACL al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors