CMA CGM Urmărirea Expedierii Containerelor,Track CMA CGM Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului CMA CGM de mai jos, ar trebui să aibă formatul CMAU1234567, obțineți starea containerului CMA CGM în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre CMA CGM

urmărire cma cgmCMA CGM a fost fondată la Marsilia în 1978 de Jacques Saadé, este a treia cea mai mare companie de transport de containere din lume și numărul 1 în Franța. Anul acesta, Grupul CMA CGM sărbătorește cea de-a 35-a aniversare.

Grupul CMA CGM este a treia cea mai mare companie de transport maritim de containere din lume și numărul unu în Franța. De la baza sa din Marsilia, CMA CGM este prezentă în peste 150 de țări prin rețeaua sa de peste 650 de agenții, cu peste 18.000 de angajați în întreaga lume (4.700 în Franța).

Ajutor pentru urmărirea CMA CGM

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web CMA CGM .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial CMA CGM, ar fi bine să contactați CMA CGM .

Știri CMA CGM

Contactați CMA CGM pe Social Media

CMA CGM poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului CMA CGM

Când expediați cu CMA CGM, veți primi un număr de urmărire a containerului CMA CGM cu formatul CMAU1234567, CMAU este prefixul CMA CGM.

CMA CGM are zece prefixe până acum. Sunt CMAU, CGMU, ECMU, MMCU, CGHU, CGTU, AMCU, OTAU, CMNU, STMU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului CMA CGM din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor cma cgm

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor CMA CGM

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor CMA CGM, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului CMA CGM pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere