Yang Ming Праћење Контејнера,Track Yang Ming Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Ианг Минг линије испод, добијте информације о испоруци уживо помоћу нашег система за експресно праћење.

О линији Јанг Минг

минг трацкингИанг Минг Марине Транспорт Цорпоратион  основана је 28. децембра 1972. Крајем октобра 2013. Ианг Минг управља флотом од 95 пловила са 5,05 милиона ДВТ / оперативни капацитет 410 хиљада ТЕУС, од којих су контејнерски бродови главни сервис сила. Још од свог оснивања, Јанг Минг је усвојио и практиковао ову филозофију управљања: „Тимски рад, иновативност, поштење и прагматизам“. У међувремену, постизање пробоја и решавање проблема заједничким напорима, у складу са мотом услуге „Тачна, брза, поуздана и економична“, били су кључ нашег изванредног учинка и ефикасности. Ианг Минг је једна од водећих светских, искусних компанија за транспорт контејнера, захваљујући непрестаном подмлађивању, њена флота је упоредиво млада.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Помоћ за праћење Јанг Минга

Тел : (886-2) 2455-9988 | Веб сајт : ввв.иангминг.цом

Јанг Минг вести

Контактирајте Јанг Минга на друштвеним мрежама

Ианг Минг се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење контејнера Јанг Минг

Када шаљете са Ианг Мингом, добићете Ианг Минг број за праћење контејнера у формату ИМЛУ1234567, ИМЛУ је један од префикса Јанг Минга. Јанг Минг има два префикса: ИМЛУ и КМСУ . Сазнајте више информација о броју за праћење Ианг Минг контејнера са слике испод.
јанг минг праћење контејнера

Повезано праћење

Центар за помоћ за праћење линија Јанг Минга

Ако имате проблема са нашим Ианг Минг системом за праћење линија, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу броја за праћење Ианг Минг линије на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки