Yang Ming Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Yang Ming Container (24 Hrs)

Introduceți numărul dvs. de urmărire Yang Ming Line mai jos, obțineți informații de livrare live cu sistemul nostru de urmărire expres.

Despre Yang Ming Line

urmărirea mingYang Ming Marine Transport Corporation  a fost înființată la 28 decembrie 1972. La sfârșitul lunii octombrie 2013, Yang Ming operează o flotă de 95 de nave cu o capacitate de operare de 5,05 milioane DWT / capacitate de operare de 410 mii TEUS, dintre care navele de containere reprezintă serviciul principal. forta. Încă de la înființare, Yang Ming a adoptat și practicat această filozofie de management: „Luc în echipă, inovație, onestitate și pragmatism”. Între timp, obținerea de descoperiri și rezolvarea problemelor prin eforturi concertate, în conformitate cu motto-ul „Serviciului punctual, rapid, de încredere și economic”, au fost cheile performanței și eficienței noastre remarcabile. Yang Ming este una dintre cele mai importante companii de transport containere din lume, cu experiență, datorită reîntineririi necontenite, flota sa este relativ tânără.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ajutor de urmărire Yang Ming

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Yang Ming .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Yang Ming, ar fi bine să îl contactați pe Yang Ming .

Tel : (886-2) 2455-9988 | Site : www.yangming.com

Știri Yang Ming

Contactați Yang Ming pe rețelele sociale

Yang Ming poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului Yang Ming

Când expediați cu Yang Ming, veți primi un număr de urmărire a containerului Yang Ming cu formatul YMLU1234567, YMLU este unul dintre prefixele lui Yang Ming. Yang Ming are două prefixe: YMLU și KMSU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Yang Ming din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor yang ming

Urmărire aferentă

Centrul de ajutor al urmăririi liniilor Yang Ming

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a liniilor Yang Ming, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Yang Ming Line pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere