Yang Ming Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Yang Ming Container (24 Hrs)

Taip nombor penjejakan Talian Yang Ming anda di bawah, dapatkan maklumat penghantaran langsung dengan sistem penjejakan ekspres kami.

Mengenai Talian Yang Ming

pengesanan mingPerbadanan Pengangkutan Marin Yang Ming  telah ditubuhkan pada 28 Disember 1972. Pada penghujung Oktober 2013, Yang Ming mengendalikan armada 95 kapal dengan 5.05-juta-DWT / kapasiti operasi 410 ribu TEUS, di mana kapal kontena merupakan perkhidmatan utama. memaksa. Sejak penubuhannya, Yang Ming telah menerima pakai dan mengamalkan falsafah pengurusan ini: “Kerja Berpasukan, Inovasi, Kejujuran, dan Pragmatisme.” Dalam pada itu, mendapatkan kejayaan dan menyelesaikan masalah melalui usaha bersepadu, selaras dengan moto perkhidmatan “Tepati Masa, Cepat, Boleh Dipercayai dan Jimat”, telah menjadi kunci kepada prestasi dan kecekapan kami yang cemerlang. Yang Ming ialah salah satu syarikat pengangkutan kontena yang terkemuka di dunia, berkat peremajaan yang berterusan, armadanya masih muda.

Bantuan Penjejakan Yang Ming

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Yang Ming .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada laman web rasmi Yang Ming, lebih baik anda menghubungi Yang Ming .

Tel : (886-2) 2455-9988 | laman web : www.yangming.com

Yang Ming News

Hubungi Yang Ming di Media Sosial

Yang Ming boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Bekas Yang Ming

Apabila anda menghantar dengan Yang Ming, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Yang Ming dengan format YMLU1234567, YMLU ialah salah satu awalan Yang Ming. Yang Ming mempunyai dua awalan: YMLU dan KMSU . Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Yang Ming dari gambar di bawah.
pengesanan kontena yang ming

Penjejakan Berkaitan

Pusat Bantuan Penjejakan Talian Yang Ming

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Talian Yang Ming kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Talian Yang Ming anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena