WAN HAI Gjurmimi I Kontejnerëve,Track WAN HAI Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Wan Hai më poshtë, duhet të ketë formatin WHLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Wan Hai në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Wan Hai Lines

gjurmimi i wan haiWan Hai Lines filloi në vitin 1965 kryesisht si një kompani transporti trungjesh që operon në Tajvan, Japoni dhe Azinë Juglindore. Në 1976, në përgjigje të zhvillimit të shpejtë të tregtisë ndërkombëtare në Azi-Paqësorin dhe tendencave të tjera ndërkombëtare, Wan Hai u shndërrua në një kompani transporti anijesh me kontejnerë të plotë. Wan Hai ka më shumë se 30 vjet përvojë në transport, së bashku me pajisje gjithëpërfshirëse harduerike dhe softuerike dhe një staf profesional. Ajo ndërmerr udhëtimet më intensive dhe ka rrjetin më të plotë të shërbimit nga të gjithë transportuesit në Azi.

Ndihmë për përcjelljen e Wan Hai

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Wan Hai .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Wan Hai, më mirë të kontaktoni Wan Hai .

Kontaktoni Wan Hai në mediat sociale

Wan Hai mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Wan Hai

Kur dërgoni me Wan Hai, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Wan Hai me formatin WHLU1234567, WHLU është një nga prefikset e Wan Hai. Qan Hai ka prefiksin e mëposhtëm: WHLU , TPCU dhe WHSU .
Di më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve Wan Hai nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve wan hai

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve Wan Hai

Nëse keni problem me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Wan Hai, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Wan Hai në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *