TRITON Праћење Контејнера,Track TRITON Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Тритон контејнера испод, требало би да има формат ТРИУ1234567, добијте статус Тритон контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Тритону

праћење контејнера тритонТРАНС АСИА ГРУПА компанија проширила је свој домет на различите хоризонте. Као водећа компанија, Транс Асиа Схиппинг Сервицес (П) Лтд, Кочин, Индија има различите интересе у области поседовања бродова, међународних и домаћих (Индија) линијских операција, поседовања контејнера, логистике, плантажа, изградње бродова и некретнина. Компаније из групе су следеће:-У Индији: Транс Асиан Схиппинг Сервицес (П) Лтд., Цоцхин., Транс Асиа Плантатионс., Центури Схипиард (П) Лтд.. У иностранству: Транс Асиан Схиппинг Сервицес (Пте) Лтд., Сингапур .

Помоћ за праћење Тритона

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији Тритон .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног сајта Тритона, боље је да контактирате Тритон .

Формат броја за праћење контејнера Тритон

Када шаљете са Тритоном, добићете број за праћење Тритон контејнера у формату ТРИУ1234567, ТРИУ је један од Тритонових префикса. Тритон има следећи префикс: ТРИУ , ТТНУ , ТЦНУ , ТЦКУ , ИОИУ , ТРХУ и ХНСУ .

Сазнајте више информација о броју за праћење Тритон контејнера са слике испод.
праћење тритона

Центар за помоћ за праћење Тритон контејнера

Ако имате проблема са нашим Тритон Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење Тритон Цонтаинер-а на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки