TRITON Sledenje Vsebniku,Track TRITON Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Triton , mora imeti obliko TRIU1234567, pridobite stanje zabojnika Triton v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Tritonu

sledenje kontejnerjev tritonTRANS ASIA GROUP podjetij je razširila svoj doseg na različna obzorja. Kot vodilno podjetje Trans Asia Shipping Services (P) Ltd, Cochin, Indija ima različne interese na področju lastništva ladij, mednarodnih in domačih (Indija) linijskih operacij, lastništva kontejnerjev, logistike, nasadov, gradnje ladij in nepremičnin. Podjetja skupine so naslednja: – V Indiji: Trans Asian Shipping Services (P) Ltd., Cochin., Trans Asia Plantations., Century Shipyard (P) Ltd.. Čezmorska država: Trans Asian Shipping Services (Pte) Ltd., Singapur .

Pomoč pri sledenju Tritonu

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani Triton .
  • Če na uradnem spletnem mestu Triton ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na Triton .

Oblika sledilne številke kontejnerja Triton

Ko pošiljate s Tritonom, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Triton v formatu TRIU1234567, TRIU je ena od Tritonovih predpon. Triton ima naslednjo predpono: TRIU , TTNU , TCNU , TCKU , YOIU , TRHU in HNSU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika Triton na spodnji sliki.
sledenje tritonom

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Triton

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Tritonu, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika Triton v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam