Textainer Праћење Контејнера,Track Textainer Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Тектаинер контејнера испод, требало би да има формат ТЕКСУ1234567, добијте статус Тектаинер контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Тектаинер-у

тектаинер трацкингТектаинер послује од 1979. године и највећи је светски закуподавац интермодалних контејнера на основу величине флоте са укупно више од 2,0 милиона контејнера што представља више од 3,0 милиона ТЕУ у нашој флоти и којом управљамо. Изнајмљујемо контејнере за преко 400 бродских линија и других закупаца. Наша флота се састоји од стандардног сувог терета, специјалног сувог терета и хлађених интермодалних контејнера. Ми смо један од највећих купаца нових и половних контејнера са годишњим капиталним издацима који често прелазе 800 милиона долара. Верујемо да смо и највећи продавац половних контејнера, продајући до 100.000 контејнера годишње за више од 1.100 купаца. Наше услуге пружамо преко мреже од 13 канцеларија и 400 депоа широм света.

Помоћ за праћење Тектаинер-а

Формат броја за праћење контејнера Тектаинер

Када шаљете са Тектаинер-ом, добићете број за праћење Тектаинер контејнера у формату ТЕКСУ1234567, ТЕКСУ су Тектаинер-ови префикси.

Тектаинер има следеће префиксе: ТЕКСУ, ТГХУ, ПРСУ, МЛЦУ, ВЦИУ, МАКСУ, ГАТУ, ГАЕУ, КВЦУ, ЦЛХУ, АКСИУ, ГАЗУ, АМФУ, АМЗУ, ЦХИУ, ХЦИУ, КСИНУ и ТЕМУ.

Сазнајте више информација о броју за праћење Тектаинер контејнера са слике испод.
праћење контејнера тектаинер

Центар за помоћ за праћење контејнера Тектаинер

Ако имате проблема са нашим Тектаинер Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо да контактирамо превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег Тектаинер Цонтаинер броја на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *