Textainer Containerverzending Volgen,Track Textainer Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Textainer-containertrackingnummer in , moet het formaat TEXU1234567 hebben, verkrijg de realtime Textainer-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Texttainer

texttainer volgenTextainer is actief sinds 1979 en is ‘s werelds grootste verhuurder van intermodale containers op basis van vlootomvang met een totaal van meer dan 2,0 miljoen containers die meer dan 3,0 miljoen TEU vertegenwoordigen in onze eigen en beheerde vloot. Wij verhuren containers aan meer dan 400 rederijen en andere huurders. Onze vloot bestaat uit standaard droge vracht, droge vracht specials en gekoelde intermodale containers. Wij zijn een van de grootste kopers van nieuwe en gebruikte containers met jaarlijkse kapitaaluitgaven die vaak meer dan $ 800 miljoen bedragen. We zijn van mening dat we ook de grootste verkoper van gebruikte containers zijn, en verkopen tot 100.000 containers per jaar aan meer dan 1.100 klanten. Wij leveren onze diensten via een netwerk van 13 kantoren en 400 depots wereldwijd.

Hulp bij het volgen van Texttainer

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Textainer-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Textainer krijgt, kunt u beter contact opnemen met Textainer .

Formaat voor trackingnummers van Texttainer-containers

Wanneer u met Textainer verzendt, krijgt u een Textainer-containertrackingnummer met het formaat TEXU1234567, TEXU is de prefix van Textainer.

Textainer heeft de volgende voorvoegsels: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU en TEMU.

Ken meer informatie over het trackingnummer van de Texttainer-container uit de onderstaande afbeelding.
texttainer-containertracking

Helpcentrum van Texttainer Container Tracking

Als je een probleem hebt met ons Texttainer Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : we kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Texttainer Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen