Textainer Seguiment De Contenidors,Track Textainer Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor de Textainer a continuació, hauria de tenir el format TEXU1234567, obteniu l’estat del contenidor de Textainer en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Textainer

seguiment de textainerTextainer opera des de 1979 i és l’arrendador de contenidors intermodals més gran del món segons la mida de la flota, amb un total de més de 2,0 milions de contenidors que representen més de 3,0 milions de TEU a la nostra flota propietat i gestionada. Lloguem contenidors a més de 400 navilieres i altres arrendataris. La nostra flota consta de mercaderies seques estàndard, especials de càrrega seca i contenidors intermodals refrigerats. Som un dels majors compradors de contenidors nous i usats amb una despesa de capital anual que sovint supera els 800 milions de dòlars. Creiem que també som el major venedor d’envasos usats, venent fins a 100.000 contenidors per any a més de 1.100 clients. Oferim els nostres serveis a través d’una xarxa de 13 oficines i 400 dipòsits a tot el món.

Ajuda de seguiment de Textainer

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Textainer .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Textainer, és millor que us poseu en contacte amb Textainer .

Format del número de seguiment del contenidor de Textainer

Quan envieu amb Textainer, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Textainer amb el format TEXU1234567, TEXU és els prefixos de Textainer.

Textainer té els prefixos següents: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU i TEMU.

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor de Textainer a la imatge següent.
seguiment de contenidors textainer

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors de textainer

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Textainer, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Textainer Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors