TARROS Container Spårning,Track TARROS Container (24 Hrs)

Ange ditt spårningsnummer för Tarros-containrar nedan, bör ha formatet GETU1234567, få Tarros-containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Tarros

tarros spårningTarros Group , som grundades 1828 som “MA Grendi”, – idag en ledare inom sjöfart inom Medelhavet – drivs av samma familj sedan sex generationer. Vilka vi är : en grupp företag som drivs av samma familj sedan sex generationer, med en omsättning på mer än 98 miljoner euro och över 200 anställda i La Spezias hemmahamn. Hur vi fungerar: containersjötransporter är en intensiv kapitalindustri. Vi använder flera containerfartyg från 600 till 1 800 teus kapacitet. Vi har en containerflotta på över 27 000 enheter och vi driver direkt vår multifunktionsterminal i La Spezia, Terminal del Golfo. Vår partner Nora äger och driver en inlandsdepå på över 80 000 kvm i Santo Stefano Magra för containerlagring, reparation och underhåll. Vi är partners i flera europeiska och medelhavsrederier.

Officiell webbplats: www.tarros.it

Tarros spårningshjälp

  • Om du har problem med vårt containerspårningssystem, vänligen spåra din container direkt på Tarros webbplats .
  • Om du inte får någon spårningsinformation från Tarros officiella webbplats är det bäst att du kontaktar Tarros .

Tarros Container Tracking Number Format

När du skickar med Tarros får du ett spårningsnummer för Tarros container med formatet GETU1234567, GETU är Tarros prefix. Lär dig mer information om Tarros-containers spårningsnummer från bilden nedan.
spårning av tarroscontainrar

Hjälpcenter för Tarros Container Tracking

Om du har problem med vårt Tarros-spårningssystem, skicka in ditt problem här, vi hjälper dig så snart som möjligt.
Deklarera : Vi kan INTE kontakta transportören eller andra å dina vägnar, vi kan bara hjälpa dig att spåra ditt paket med ditt Tarros Container-spårningsnummer på det officiella spårningssystem.

Meddela oss, vi kommer att försöka spåra statusen åt dig. Däremot kan vi inte kontakta å dina vägnar angående några leveransproblem. Kontakta deras officiella supportteam för all support.

Användbara länkar

Spåra fler containerförsändelser