TARROS Gjurmimi I Kontejnerëve,Track TARROS Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Tarros më poshtë, duhet të ketë formatin GETU1234567, të marrë statusin e kontejnerit Tarros në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Tarros

gjurmimi i tarrosE themeluar në 1828 si “MA Grendi”, Tarros Group – sot një lider në transportin ndërmesdhetar – menaxhohet nga e njëjta familje që prej gjashtë brezash. Kush jemi ne : një grup kompanish të menaxhuara nga e njëjta familje që prej gjashtë brezash, me një xhiro prej më shumë se 98 milionë euro dhe mbi 200 punonjës në portin e La Spezia-s. Si operojmë: Transporti detar me kontejnerë është një industri kapitale intensive. Ne vendosim disa anije me kontejnerë nga 600 deri në 1800 teus kapacitet. Ne kemi një flotë kontejnerësh prej mbi 27.000 njësie dhe operojmë drejtpërdrejt terminalin tonë me shumë qëllime në La Spezia, Terminal del Golfo. Partneri ynë Nora zotëron dhe drejton një depo në brendësi që tejkalon 80.000 m2 në Santo Stefano Magra për ruajtjen, riparimin dhe mirëmbajtjen e kontejnerëve. Ne jemi partnerë në disa agjenci të transportit evropian dhe mesdhetar.

Uebfaqja zyrtare: www.tarros.it

Ndihmë për Ndjekjen e Tarros

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Tarros .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Tarros, më mirë të kontaktoni Tarros .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Tarros

Kur dërgoni me Tarros, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Tarros me formatin GETU1234567, GETU është prefiksi i Tarros. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Tarros nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve tarros

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Kontejnerëve Tarros

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të Tarros, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Tarros Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë