TARROS Container Sporing,Track TARROS Container (24 Hrs)

Indtast dit Tarros-containersporingsnummer nedenfor, skal have formatet GETU1234567, få Tarros-containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Tarros

tarros sporingTarros Group , der blev grundlagt i 1828 som “MA Grendi”, – i dag førende inden for skibsfart inden for Middelhavet – er styret af den samme familie siden seks generationer. Hvem er vi : en gruppe virksomheder, der har været styret af den samme familie siden seks generationer, med en omsætning på mere end 98 millioner euro og over 200 ansatte i La Spezias hjemmehavn. Hvordan vi opererer: Containeriseret søtransport er en intensiv kapitalindustri. Vi indsætter flere containerskibe fra 600 til 1.800 teus kapacitet. Vi har en containerflåde på over 27.000 enheder, og vi driver direkte vores multifunktionelle terminal i La Spezia, Terminal del Golfo. Vores partner Nora ejer og driver et indlandsdepot på over 80.000 m2 i Santo Stefano Magra til containeropbevaring, reparation og vedligeholdelse. Vi er partnere i flere europæiske og middelhavsrederier.

Officiel hjemmeside: www.tarros.it

Tarros sporingshjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Tarros hjemmeside .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Tarros officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Tarros .

Tarros Container Tracking Number Format

Når du sender med Tarros, får du et Tarros container sporingsnummer med formatet GETU1234567, GETU er Tarros’ præfiks. Få flere oplysninger om Tarros-containersporingsnummer fra billedet nedenfor.
sporing af tarros containere

Hjælpecenter for Tarros Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Tarros sporingssystem, indsend dit problem her, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Tarros Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser