Swire Shipping Проследяване На Контейнер,Track Swire Shipping Container (24 Hrs)

Въведете своя номер за проследяване на Swire Shipping по-долу, трябва да има формат JSSU1234567, за да получите състоянието на контейнера на Swire Shipping в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Swire Shipping

проследяване на контейнери за доставка по кабелSwire Shipping е търговската марка за всички услуги за линейно корабоплаване, управлявани от The China Navigation Company Pte Ltd (CNCo). Предоставяме нишови, регионални, многоцелеви услуги за корабоплаване от 1883 г., когато CNCo създаде линейни услуги в Австралия. От нашата традиционна основна търговска зона, региона Азия – Южен Тихи океан, ние предлагаме корабни връзки между над 130 пристанища в Азия, Тихоокеанските острови, Австралия, Нова Зеландия, Северна Америка, Европа, Близкия изток и Индийския субконтинент.

Официален уебсайт: www.swireshipping.com

Помощ за проследяване на доставка на Swire

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Swire Shipping .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Swire Shipping, по-добре се свържете с Swire Shipping .

Формат на проследяващия номер на контейнера за доставка Swire

Когато изпращате с Swire Shipping, ще получите номер за проследяване на контейнер Swire Shipping с формат JSSU1234567, JSSU е префиксът на Swire Shipping. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера Swire Shipping от снимката по-долу.
проследяване на контейнери за доставка по кабел

Помощен център за проследяване на контейнери за доставка Swire

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на доставка Swire, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия Swire Shipping Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки