SITC Seguiment De Contenidors,Track SITC Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor SITC a continuació, hauria de tenir el format SITU1234567, obteniu l’estat del contenidor SITC en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre SITC

seguiment sitcSITC International Holdings Co., Ltd. és una empresa líder de logística d’enviament a la zona intra-Àsia. El seu àmbit comercial inclou l’enviament de contenidors, gestió de vaixells, intermediació de vaixells, expedició internacional de mercaderies, LCL, logística de projectes, lliurament logístic, agent de duanes, magatzem, dipòsit de contenidors, port, agència d’enviament, càrrega a granel, etc. Actualment, Shipping Group i Logistics Group són les dues divisions principals de SITC Intl. Explotacions.

Lloc web oficial: www.sitc.com

Ajuda de seguiment SITC

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de SITC .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de SITC, és millor que us poseu en contacte amb SITC .

Format del número de seguiment del contenidor SITC

Quan envieu amb SITC, obtindreu un número de seguiment del contenidor SITC amb el format SITU1234567, SITU és el prefix de SITC. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors SITC a la imatge següent.
seguiment de contenidors sitc

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors SITC

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment SITC, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor SITC al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors