SINOTRANS Container Spårning,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Ange ditt spårningsnummer för Sinotrans-behållare nedan, bör ha formatet SNTU1234567, få Sinotrans-behållarens status i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Sinotrans Container Lines

sinotrans spårningSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) etablerades i Shanghai den 28 maj 1998. Som ett specialiserat dotterbolag till Sinotrans&CSC Group, som är den ledande leverantören av integrerade logistiktjänster och det stora statligt ägda företaget, är Sinolines huvudsakligen ansvarig för centraliserad drift av Sinotrans&CSC-systemets internationella containertransportverksamhet.

Sinolines har fortsatt att utveckla verksamheten, etablerat filialer i Dalian, Tianjin, Peking, Qingdao, Ningbo, Nanjing, Fuzhou, Xiamen och Shenzhen. Beroende på det stora nätverket av Sinotrans&CSC täcker våra tjänster nästan alla stora städer och hamnar i Kina till utlandet, inklusive Japan, Korea, Hongkong, Taiwan, Australien, Filippinerna, Singapore, Vietnam och Indonesien.

Officiell webbplats: www.sinolines.com

Sinotrans Tracking Hjälp

  • Om du har problem med vårt containerspårningssystem, vänligen spåra din container direkt på Sinotrans webbplats .
  • Om du inte får någon spårningsinformation från Sinotrans officiella webbplats, bör du kontakta Sinotrans .

Sinotrans Container Tracking Number Format

När du skickar med Sinotrans får du ett Sinotrans container spårningsnummer med formatet SNTU1234567, SNTU är ett av Sinotrans prefix. Sinotrans har fyra prefix, de är SNBU , SNHU , SNTU, SNGU och SNCU .

Lär dig mer information om spårningsnummer för Sinotrans-behållare från bilden nedan.
sinotrans container spårning

Hjälpcenter för Sinotrans Container Tracking

Om du har problem med vårt Sinotrans-spårningssystem, skicka in ditt problem här, vi hjälper dig så snart som möjligt.
Deklarera : Vi kan INTE kontakta transportören eller andra å dina vägnar, vi kan bara hjälpa dig att spåra ditt paket med ditt Sinotrans Container-spårningsnummer på det officiella spårningssystem.

Meddela oss, vi kommer att försöka spåra statusen åt dig. Däremot kan vi inte kontakta å dina vägnar angående några leveransproblem. Kontakta deras officiella supportteam för all support.

Användbara länkar

Spåra fler containerförsändelser