SINOTRANS Gjurmimi I Kontejnerëve,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Sinotrans më poshtë, duhet të ketë formatin SNTU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Sinotrans në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Sinotrans Container Lines

gjurmimi i sinotransitSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) u krijua në Shangai më 28 maj 1998. Si një degë e specializuar e Sinotrans&CSC Group, e cila është ofruesi kryesor i shërbimeve logjistike të integruara dhe sipërmarrja e madhe shtetërore, Sinolines është kryesisht përgjegjëse për funksionimin e centralizuar të biznesit ndërkombëtar të transportit të kontejnerëve të sistemit Sinotrans&CSC.

Sinolines ka vazhduar zhvillimin e biznesit, ka ngritur degë në Dalian, Tianjin, Pekin, Qingdao, Ningbo, Nanjing, Fuzhou, Xiamen dhe Shenzhen. Në varësi të rrjetit të madh të Sinotrans&CSC, shërbimet tona mbulojnë pothuajse të gjitha qytetet dhe portet kryesore të Kinës për jashtë shtetit, duke përfshirë Japoninë, Korenë, Hong Kongun, Tajvanin, Australinë, Filipinet, Singaporin, Vietnamin dhe Indonezinë.

Uebfaqja zyrtare: www.sinolines.com

Ndihmë për gjurmimin e Sinotrans

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Sinotrans .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmues nga faqja zyrtare e Sinotrans, më mirë të kontaktoni Sinotrans .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve Sinotrans

Kur dërgoni me Sinotrans, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Sinotrans me formatin SNTU1234567, SNTU është një nga prefikset e Sinotrans. Sinotrans ka katër parashtesa, ato janë SNBU , SNHU , SNTU, SNGU dhe SNCU .

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve Sinotrans nga fotoja e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve sinotrans

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Kontejnerëve Sinotrans

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes Sinotrans, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Sinotrans në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë