SINOTRANS Sledenje Vsebniku,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Sinotrans , format mora biti SNTU1234567, pridobite stanje vsebnika Sinotrans v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O kontejnerskih linijah Sinotrans

sinotrans sledenjeSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) je bilo ustanovljeno v Šanghaju 28. maja 1998. Kot specializirana podružnica skupine Sinotrans&CSC Group, ki je vodilni ponudnik integriranih logističnih storitev in veliko podjetje v državni lasti, je Sinolines odgovoren predvsem za centralizirano delovanje mednarodnega prevoza kontejnerjev sistema Sinotrans&CSC.

Sinolines je še naprej razvijal poslovanje, ustanovil podružnice v Dalianu, Tianjinu, Pekingu, Qingdau, Ningboju, Nanjingu, Fuzhouju, Xiamenu in Shenzhenu. Glede na veliko mrežo Sinotrans&CSC naše storitve pokrivajo skoraj vsa glavna mesta in pristanišča Kitajske do čezmorskih držav, vključno z Japonsko, Korejo, Hong Kongom, Tajvanom, Avstralijo, Filipini, Singapurjem, Vietnamom in Indonezijo.

Uradna spletna stran: www.sinolines.com

Pomoč pri sledenju Sinotrans

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani Sinotrans .
  • Če na uradnem spletnem mestu Sinotrans ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Sinotrans .

Format številke za sledenje posode Sinotrans

Ko pošiljate s Sinotransom, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Sinotrans v formatu SNTU1234567, SNTU je ena od Sinotransovih predpon. Sinotrans ima štiri predpone, to so SNBU , SNHU , SNTU, SNGU in SNCU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje posode Sinotrans na spodnji sliki.
sledenje zabojnikov sinotrans

Center za pomoč pri sledenju zabojnikov Sinotrans

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Sinotrans, pošljite svojo težavo tukaj, pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Sinotrans Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam