SINOTRANS Urmărirea Expedierii Containerelor,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Sinotrans de mai jos, ar trebui să aibă formatul SNTU1234567, obțineți starea containerului Sinotrans în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Sinotrans Container Lines

urmărire sinotransSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) a fost înființată în Shanghai la 28 mai 1998. În calitate de filială specializată a Grupului Sinotrans&CSC, care este principalul furnizor de servicii de logistică integrată și marea întreprindere de stat, Sinolines este în principal responsabilă pentru operarea centralizată a afacerii de transport internațional de containere a sistemului Sinotrans&CSC.

Sinolines a continuat să dezvolte afaceri, a înființat filiale în Dalian, Tianjin, Beijing, Qingdao, Ningbo, Nanjing, Fuzhou, Xiamen și Shenzhen. În funcție de marea rețea a Sinotrans&CSC, serviciile noastre acoperă aproape toate orașele și porturile principale ale Chinei de peste mări, inclusiv Japonia, Coreea, Hong Kong, Taiwan, Australia, Filipine, Singapore, Vietnam și Indonezia.

Site oficial: www.sinolines.com

Ajutor de urmărire Sinotrans

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Sinotrans .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Sinotrans, ar fi bine să contactați Sinotrans .

Formatul numărului de urmărire a containerului Sinotrans

Când expediați cu Sinotrans, veți primi un număr de urmărire a containerului Sinotrans cu formatul SNTU1234567, SNTU este unul dintre prefixele Sinotrans. Sinotrans are patru prefixe, acestea sunt SNBU , SNHU , SNTU, SNGU și SNCU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Sinotrans din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor sinotrans

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Sinotrans

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Sinotrans, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Sinotrans Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere