SINOTRANS Containerverzending Volgen,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Sinotrans-containervolgnummer in , moet het formaat SNTU1234567 hebben, ontvang de realtime Sinotrans-containerstatus.

Over Sinotrans Container Lines

sinotrans-trackingSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) werd opgericht in Shanghai op 28 mei 1998. Als een gespecialiseerde dochteronderneming van Sinotrans & CSC Group, de toonaangevende leverancier van geïntegreerde logistieke diensten en het grote staatsbedrijf, is Sinolines voornamelijk verantwoordelijk voor de gecentraliseerde werking van de internationale containertransportactiviteiten van het Sinotrans&CSC-systeem.

Sinolines is doorgegaan met het ontwikkelen van activiteiten en heeft vestigingen opgezet in Dalian, Tianjin, Beijing, Qingdao, Ningbo, Nanjing, Fuzhou, Xiamen en Shenzhen. Afhankelijk van het geweldige netwerk van Sinotrans&CSC, bestrijken onze diensten bijna alle grote steden en havens van China naar het buitenland, waaronder Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Australië, de Filippijnen, Singapore, Vietnam en Indonesië.

Officiële website: www.sinolines.com

Hulp bij het volgen van Sinotrans

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Sinotrans-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Sinotrans krijgt, kunt u beter contact opnemen met Sinotrans .

Sinotrans Container Tracking Nummer Formaat

Wanneer u met Sinotrans verzendt, krijgt u een Sinotrans-containervolgnummer met het formaat SNTU1234567, SNTU is een van de voorvoegsels van Sinotrans. Sinotrans heeft vier voorvoegsels, namelijk SNBU , SNHU , SNTU, SNGU en SNCU .

Ken meer Sinotrans-containervolgnummerinformatie van onderstaande afbeelding.
sinotrans-containertracking

Helpcentrum van Sinotrans Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Sinotrans Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Sinotrans Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen

Leave a Comment

Your email address will not be published.